Bagt kartoffel med kikærter, grønt og hvidløgsdressing
40-50
Vegetar
5 dages holdbarhed

Bagt kartoffel med kikærter, grønt og hvidløgsdressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Smør
  • Mel
  • Olie

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Kikærter
½ dåse
Tandoori krydderi
½ spsk
Majskerner
140 g
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Rødløg
½ stk
Hvidløgsdressing (Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 637 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 75 g
  • Protein 17 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
  2. Bagekartofler: Bag kartoflerne i ovnen ca. 45-50 min. til de er møre.
  3. Sprøde kikærter: Dræn kikærterne. Bland dem med tandoori, 1 spsk olie og 1 spsk mel og rør det godt sammen. Bred dem ud på en bageplade med bagepapir og bag ca. 25 min. nederst i ovnen. Vend dem rundt undervejs.
  4. Grønt: Dræn majsene. Skyl salat, tomat og agurk. Skær salaten i strimler og tomat og agurk i tern. Pil løg og hak fint. Bland det hele sammen i en skål.
  5. Anret: Tag kartoflerne ud af ovnen. Skær et kryds i hver og tryk så de åbnes lidt. Kom en klat smør i hver og krydr med salt og peber. Fyld dem med de sprøde kikærter og grønt og top med dressingen. Du kan også servere salaten ved siden af.