Meatballs i tomatsauce med hvedekerner
20-30
Budget
3 dages holdbarhed

Meatballs i tomatsauce med hvedekerner

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Mel

Det skal du have

Hvedekerner (Gluten, Hvede)
125 g
Hakket gris & kalv
300 g
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Fiskesauce (Fisk)
1 spsk
Løg
1 stk
Hvidløg
1+1 fed
Gulerod
1 stk
Hakkede tomater
1 dåse
Tomatpuré
½ pakke
Urte kryddermix
1 pose
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 681 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 68 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Hvedekerner: Kog hvedekerner som anvist på posen. 
  2. Fars: Rør kødet med salt og peber. Tilsæt 1 spsk mel, æg, fiskesauce og 1 presset hvidløg. Rør det grunding sammen.
  3. Tomatsauce: Pil løg og hvidløg og hak det fint. Skræl gulerod og skær den i små tern. Varm en gryde op med lidt olie og steg løg, gulerødder og hvidløg 2-3 min. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, urtemix og ½ dl vand. Smag til med salt og peber. Lad det småsimre mens kødbollerne steges. 
  4. Meatballs: Varm lidt olie op på en stegepande ved middelhøj varme. Form farsen til boller på størrelse med en bordtennisbold. Steg dem på alle sider ca. 5 min. Hæld ½ dl vand på panden. Kom kødboller og vand op i tomatsaucen og kog videre i 2 min.
  5. Anret: Riv osten og drys over. Servér med hvedekerner til.