Kyllingeboller i tandoorisauce med søde kartofler
20-30
Laktosefri
Glutenfri
2 dages holdbarhed

Kyllingeboller i tandoorisauce med søde kartofler

Servéret med basmatiris

Ingredienser

Allergener
  • Æg

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du have

Basmatiris
135 g
Skalotteløg
1 stk
Sød kartoffel
1 stk
Tandoori krydderi
1 pose
Tomatpuré
½ pakke
Kokosmælk
2 dl
Hakket kylling
300 g
Hvidløg
1 fed
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Æble
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 796 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 79 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Grøntsager: Pil løg og skær det i skiver. Skræl sød kartoffel og skær i tern 1x1 cm. 
  3. Tandoorisauce: Varm lidt olie op i en gryde. Svits løg i 1 min. Tilsæt søde kartoffeltern, tandoori krydderi, tomatpuré og kokosmælk. Kom låg på og lad det småsimre 2-3 min.
  4. Kyllingeboller: Læg kødet i en skål og rør det med salt og peber. Pres hvidløg i, tilføj æg og rør det godt sammen. Form farsen til boller på størrelse med en 5-krone. Læg dem i gryden med saucen og damp under låg i 5-7 min. til de er faste.
  5. Skyl æble og skær det i tynde skiver. Servér kyllingebollerne med ris og æble til.