Falafel i pita med grønt, syltet kål og hvidløgsdressing
15-20
Vegetar
4 dages holdbarhed

Falafel i pita med grønt, syltet kål og hvidløgsdressing

Hurtig smagfuld ret med færdiglavet falafel, der skal bare varmes.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker

Det skal du have

Æbleeddike (Svovldioxid)
2 spsk
Gulerod
1 stk
Kålmix
100 g
Falafel (Havre)
300 g
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Pitabrød (Gluten, Hvede)
2 stk
Hvidløgsdressing (Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 796 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 110 g
  • Protein 28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft).
  2. Syltet kål og gulerod: Bland æbleeddike med 1 spsk sukker og 1 spsk vand i en lille kasserolle og bring i kog. Skræl gulerod og riv den groft i en skål. Kom kålmix i, hæld lagen over og vend det sammen. Sæt til side og lad det trække.
  3. Falafel: Varm falaflerne i ovnen i 10 min. 
  4. Grønt: Skyl salat, tomat og agurk. Skær salaten i strimler. Skær tomat og agurk i tern.  
  5. Pita: Kom pitabrødene i ovnen og lun 2-3 min. Tryk falaflerne lidt flade. Åben brødene og fyld dem med falafel, syltet kål, grønt og dressing