Krebinetter og asiatisk salat med nuoc dressing og ris

Budget

Budget
Glutenfri
3 dages holdbarhed

Krebinetter og asiatisk salat med nuoc dressing og ris

4.04 (130)
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Smør
  • Sukker
  • Salt
  • Peber
Basmatiris
135 g
Hakket gris & kalv
300 g
Panering med cornflakes
½ pakke
Lime
½ stk
Hvidløg
1 fed
Fiskesauce
1 spsk
(Fisk)
Hvidvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Skalotteløg
1 stk
Gulerod
2 stk
Skoleagurk
1 stk
Sojasauce
1 spsk
(Soja)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 698 kcal
  • Fedt: 22 g
  • Kulhydrater: 84 g
  • Protein: 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog risene som anvist på posen.
Krydr kødet med salt og peber og del det, så der er en portion til hver. Ælt hver del sammen til én kugle og form dem til en bøf ca. 2 cm høj. Varm en pande op med en god sjat olie. Kom panering i en tallerken, vend kødet i og pres dem let. Sørg for det dækker det hele. Steg dem ved middlehøj varme i ca. 5 min. på hver side. Tag dem af panden og sæt til side. Gem panden.
 Riv limeskallen fint ned i en stor skål. Pil hvidløg og pres ned i skålen. Bland det med fiskesauce, hvidvinseddike, ½ spsk sukker, lidt salt og peber. Skær resten limefrugten i både.
 Pil skalotteløg og skær i skiver. Skræl gulerod og riv groft. Læg agurken på et skærebræt og bank den med hånden i hele længden, så den går let i stykker. Skær i skrå skiver på ca. 1 cm. Kom det hele i skålen og bland det godt sammen med dressingen.
 Varm panden op igen. Kom 1 spsk smør på og lad det brune. Sluk for varmen, når smøret er bruset af. Tilsæt soja og ½ spsk vand og rør rundt. 
 Kom soja-smørret over krebinetterne og spis med ris, asiatisk salat og limebåde til.
Håber maden smager!