Lechon asado - Citrusmarineret kotelet med caribisk coleslaw

Grill

Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Lechon asado - Citrusmarineret kotelet med caribisk coleslaw

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
14 Ingredienser
Severes med bagte søde kartofler.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Olivenolie
  • Peber
  • Olie
Løg
½ stk
Hvidløg
½+½ fed
Oregano
1 tsk
Spidskommen
½ tsk
Appelsin
½ stk
Lime
1 stk
Kotelet
2 stk
Sød kartoffel
2 stk
Mayonnaise
2 spsk
(Æg)
Mango
½ stk
Koriander, frisk
½ pakke
Snittet spidskål
125 g
Grøn chili
½ stk
Hvidvinseddike
½ spsk
(Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 646 kcal
  • Fedt: 34 g
  • Kulhydrater: 50 g
  • Protein: 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Ellers tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
 Pil og hak løg groft og kom det i en skål. Pres hvidløg og tilsæt halvdelen, ½ tsk salt, oregano, spidskommen og saft af lime og appelsin. Rør det sammen og hæld det i en plasticpose. Kom koteletterne i, vend rundt og lad det trække i ca. 20 min (gerne længere).
 Skræl de søde kartofler, skær i både og bland med lidt olie, salt og peber. Grill: Læg dem i en alubakke og grill på direkte varme under låg ca. 20 min. Hold øje med dem, da temperaturen kan variere meget. Ovn: Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i 15-20 min.
 Rør mayonnaise og resten af hvidløget sammen. Smag til med salt og peber.
 Skræl mango og skær den i tynde skiver. Hak koriander groft. Skær chilien i tynde ringe (undlad eller reducér mængden, hvis du ønsker det mindre stærkt). Kom det hele i en skål sammen med spidskål og hæld hvidvinseddike over. Smag til med salt og peber.
 Tag koteletterne op af marianden (gem den) og grill ca. 2 min på hver side på direkte varme. Flyt til indirekte varme og steg videre til de er gennemstegte. Pande: Brun 2 min. på hver side i lidt olie på en (grill)pande ved høj varme. Læg koteletterne i et ovnfast fad, hæld marinaden over og steg færdig i ovnen.
Servér koteletterne med coleslaw, bagte søde kartofler og hvidløgsmayonnaise.
Håber maden smager!