Asiatisk nudelsalat med sprødstegt kylling, kinakål og ingefær/koriandersauce
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Asiatisk nudelsalat med sprødstegt kylling, kinakål og ingefær/koriandersauce

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Sprød og saftig kylling passer godt til alt. Det smager ekstra godt i denne friske og farverige nudelsalat, som er spækket med grøntsager.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Nudler
125 g
(Gluten, Hvede)
Majsstivelse
1 pose
Gulerod
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Kinakål
½ stykke
Kyllingeinderfilet
300 g
Koriander, frisk
½+½ pakke
Sojasauce
3 spsk
(Soja)
Lime
1 stk
Ingefær/hvidløg/chili i olie
1 pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 631 kcal
  • Fedt: 23 g
  • Kulhydrater: 60 g
  • Protein: 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tilbered nudlerne som anvist på pakken eller 3-5 min. Sigt vandet fra de kogte nudler og skyl dem hurtigt i koldt vand.
Skræl gulerod og pil skalotteløg. Skær gulerod i tynde strimler og løget i tynde skiver. Skær kinakålen i strimler. Skyl, tør og hak alt korianderen groft.
Dup kyllingen tør med køkkenrulle og skær i mindre stykker. Vend kyllingen i majsstivelsen. Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt en god mængde olie. Steg kyllingen i 2-3 min. så den bliver sprød og pas på ikke at brænde den på. Lad kyllingen dryppe af på køkkenrulle og krydr med salt og peber.
 Kom ingefær/hvidløg/chili blandingen i en skål og bland med soja, 1 spsk olivenolie, 1 tsk sukker, saften fra lime og halvdelen af ​​korianderen.
Bland nudlerne sammen med halvdelen af ingefær/koriandersaucen og grøntsagerne. Kom det over på et stort fad og top med sprød kylling og hakket koriander. Servér resten af ingefær/koriandersaucen til.
Håber maden smager!