Pita med tunsalat
5 dages holdbarhed

Pita med tunsalat

3.89 (158)
Under 20 min
9 Ingredienser
De lækre pitabrød fyldes med en nem og lækker tunsalat og frisk grønt. En ret for hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
Pitabrød
2 stk
(Gluten, Hvede)
Tun i vand
1 dåse
(Fisk)
Majskerner
140 g
Skoleagurk
1 stk
Rød peber
1 stk
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Sennep
1 tsk
(Sennep, Svovldioxid)
Paprika
½ tsk
Hjertesalat
1 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 555 kcal
  • Fedt: 13 g
  • Kulhydrater: 74 g
  • Protein: 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Du kan også varme dem i ovnen 5 min. ved 200 grader varmluft.
Hæld væden fra tun og majs. Skyl agurk og peberfrugt.
 Bland creme fraiche med sennep og paprika og smag til med lidt salt og peber.
Bland tun og majs med dressingen.
Fjern kerner fra peberfrugten, skær den i små tern og vend dem i tunblandingen. Snit salaten fint. Skær agurk i små tern.
Skær ned i hver pitabrød med en kniv, så der bliver plads til fyldet. Fyld salat, agurk og tunsalat i og servér straks.
Håber maden smager!