Salat med oksestrimler, ponzu sauce og ris
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Salat med oksestrimler, ponzu sauce og ris

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Basmatiris
135 g
Løg
1 stk
Strimler af oksekød
275 g
Sesamfrø
1 pose
(Sesamfrø)
Skoleagurk
1 stk
Salatblanding
100 g
Coleslaw-blanding
100 g
Ponzusauce
1 pose
(Gluten, Soja, Hvede)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 569 kcal
  • Fedt: 12 g
  • Kulhydrater: 73 g
  • Protein: 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog risene som anvist på posen.
 Pil løg og hak det. Varm lidt olie op på en stegepande ved høj varme og steg løg til de er klare. Kom kød og sesamfrø i og steg yderligere 2-3 min. Krydr med lidt salt og peber.
 Bank agurken med hånden, så den sprækker let. Skær den i tykke skiver og kom i en skål. Kom salat, coleslaw-blanding og ponzu sauce i og vend sammen. Tilsæt oksestrimlerne.
Kom risene i portionsskåle og anret salaten oven på.
Håber maden smager!