Fiskepakker med ovnbagte kartofler & citronsauce
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Fiskepakker med ovnbagte kartofler & citronsauce

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
9 Ingredienser
En meget smagfuld fiskeret, der er dejlig let at tilberede i ovnen. Serveres med en lækker salat, ovnbagte kartofler og citronsauce.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
Kartofler
400 g
Timian, frisk
½ pakke
Kålmix
100 g
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Citron
1 stk
Hvidløg
1 fed
Revet gulerod
150 g
Æbleeddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Hollandaisesauce
1 pose
(Æg, Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 750 kcal
  • Fedt: 48 g
  • Kulhydrater: 47 g
  • Protein: 33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
 Halvér kartoflerne og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med lidt olie, drys med salt og peber og pluk 2 timian stilke over dem. Bag dem i ovnen ca. 25 min.
Læg 2 stykker bagepapir på ca. 40x40 cm på bordet TIP: Du kan også bruge stanniol. Læg 2 spsk kålmix i midten af hvert stykke papir. Del fisken i stykker og fordel oven på kålmixen. Krydr med salt, peber og revet skal af ½ citron. Pil hvidløg og skær ⅓ i tynde skiver. Fordel hvidløg på fiskestykkerne. Læg en stilk timian på toppen og dryp med olivenolie. Luk pakkerne helt til. Bag dem i ovnen sammen med kartoflerne de sidste ca. 20 min.
Bland gulerødder med resten af kålmixen. Bland æbleeddike med 2 spsk olie og krydr med lidt salt og peber. Vend det i salaten.
 Bland hollandaise, revet skal af ½ citron og 1 spsk citronsaft i en lille gryde og varm den igennem ved middel varme. Den må ikke koge.
Servér citronsaucen til fiskepakkerne og de ovnbagte kartofler sammen med sprød kålsalat og resten af citronen i skiver.
Håber maden smager!