Five spice BBQ kylling med råkost og ris

Budget

Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Five spice BBQ kylling

med råkost og ris
Ny opskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
(Five spice) Femkrydderi er en kinesisk krydderiblanding med stjerneanis, nelliker, kanel, Sichuan-peber og fennikelfrø. Det giver en balance af sødt, krydret og varmt og bruges i marinader, wokretter og braiserede retter.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Basmatiris
135 g
Kyllingebryst
280 g
BBQ-sauce
1 pose
Five spice
½ pose
(Svovldioxid)
Gulerod
3 stk
Rosiner
½ pose
Æbleeddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
509 kcal
Fedt:
4 g
Kulhydrater:
78 g
Protein:
41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog risene som anvist på posen.
 Varm en stegepande op med lidt olie. Skær kyllingen i strimler og steg ca. 2 min på hver side, så de får lidt farve. Krydr med salt og peber. Kom BBQ sauce på panden og tilsæt five spice og ½ dl vand. Kog det op og sluk.
 Skræl gulerødder og riv dem groft. Vend dem med rosiner, eddike, lidt salt og peber.
Servér kyllingen og BBQ sauce med råkost og ris til.
Håber maden smager!