Salat med kyllingebryst, pære og salatost

Sommer

4 dages holdbarhed

Salat med kyllingebryst, pære og salatost

3.81 (302)
Under 20 min
8 Ingredienser
Denne kyllingesalat er både super nem, meget hurtig og virkelig lækker med spændende smag fra ristede nødder, pære og tern af salatost.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Valnødder
    ·
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Kyllingebryst
2 stk
Lys balsamico
¾ spsk
(Svovldioxid)
Salatmix Toscana
100 g
Hjertesalat
1 stk
Pære
1 stk
Foccacia brød
1 stk
(Gluten, Hvede)
Salatost i kryddermarinade
50 g
(Mælk, Laktose)
Valnøddebrud
1 pose
(Nødder, Valnødder)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 750 kcal
  • Fedt: 33 g
  • Kulhydrater: 62 g
  • Protein: 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Varm en pande op med lidt olie. Steg kyllingen ca. 6-8 min. på hver side og krydr med salt og peber. Lad kødet køle af inden det plukkes i mindre stykker.
Pisk balsamico sammen med 1 spsk olie fra osten og smag til med salt og peber.
 Lun brødet på brødristeren.
Vask salaten grundigt og pluk den i mindre stykker. Skyl pære og skær i tern. Hak nødderne groft. Bland kylling, salat, pære og ostetern. Hæld dressing over og drys med nødder.
Servér med lunt foccacia.
Håber maden smager!