Tuna casserole

Budget

Budget
5 dages holdbarhed

Tuna casserole

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
11 Ingredienser
Tuna casserole er en simpel ret, der består af tun, grøntsager, pasta, en cremet sauce. Bagt sprød i oven med topping af revet ost eller brødkrummer

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Smør
  • Mel
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Bladselleri
1 stilk
(Selleri)
Fennikel
1 stk
Gulerod
1 stk
Mælk
2½ dl
(Mælk, Laktose)
Grøntsagsbouillon
1 pose
Tun i vand
1 dåse
(Fisk)
Revet cheddar
100 g
(Mælk, Laktose)
Panko
ca. ½ pakke
(Gluten, Hvede)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 891 kcal
  • Fedt: 28 g
  • Kulhydrater: 105 g
  • Protein: 56 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog i 11 min. Den skal være lidt al dente. 
 Pil løg og hvidløg og hak begge dele. Skyl og skær bladselleri og fennikel i tern. Skræl gulerod og skær i små tern. Varm en gryde op med 1 spsk smør. Steg alle grøntsagerne i 4-5 min. Tilsæt 2 spsk mel og steg yderligere 1 min. under omrøring. Tilfør 2 dl vand lidt ad gangen under omrøring. Lad det koge op og tilsæt mælk og bouillon. Kog videre 2-3 min.
Hæld væden fra tunen. Vend det i pastaen sammen med saucen og halvdelen af osten. Smag til med salt og peber. Kom det over i et ovnfast fad og drys panko og resten af osten over. Bag i ovnen 8-10 min. til det har fået noget farve.
Tag fadet ud af ovnen og lad det stå i et par min. før servering.
Håber maden smager!