Glutenfri
5 dages holdbarhed
Tandoori kylling med bagt fennikel og ris
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olivenolie
Basmatiris
135 g
Tandoori krydderi
1 pose
Yoghurt naturel
1 bæger
Kyllingeinderfilet
300 g
Fennikel
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Mangochutney, stærk
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 597 kcal
- Fedt: 12 g
- Kulhydrater: 77 g
- Protein: 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft).
Kog risene som anvist på posen.
Rør tandoori krydderi med yoghurt, lidt salt og peber. Vend kyllingen i blandingen og lad det trække mens du gør grøntsager klar.
Skyl fennikel og del i 8 både. Pil skalotteløg og del i halve. Vend det med olivenolie, lidt salt og peber. Læg det på en bageplade med bagepapir og bag ca. 20 min.
Kom kyllingen i ovnen sammen med grøntsagerne og bag det 15-20 min.
Skyl og hak koriander og drys over retten. Servér kyllingen med ris, mangochutney og bagt fennikel.
Håber maden smager!