Tandoori kylling med bagt fennikel og ris
20-30
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Tandoori kylling med bagt fennikel og ris

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du have

Basmatiris
135 g
Tandoori krydderi
1 pose
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 bæger
Kyllingeinderfilet
300 g
Fennikel
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 521 kcal
  • Fedt 12 g
  • Kulhydrater 59 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft).
  2. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  3. Marinade: Rør tandoori krydderi med yoghurt, lidt salt og peber. Vend kyllingen i blandingen og lad det trække mens du gør grøntsager klar.
  4. Bagt fennikel: Skyl fennikel og del i 8 både. Pil skalotteløg og del i halve. Vend det med olivenolie, lidt salt og peber. Læg det på en bageplade med bagepapir og bag ca. 20 min.
  5. Tandoori kylling: Kom kyllingen i ovnen sammen med grøntsagerne og bag det 15-20 min.
  6. Anret: Skyl og hak koriander og drys over retten. Servér kyllingen med ris og bagt fennikel.