5 dages holdbarhed
Lun pastasalat med bacon og salatost
3.81 (284)
Under 20 min
10 Ingredienser
Her får du en herlig og fyldig pastasalat med salatost og masser af smag fra blandt andet porre og friske krydderurter. Der er mindre kød og mere grønt Velbekomme!
Her får du en herlig og fyldig pastasalat med salatost og masser af smag fra blandt andet porre og friske krydderurter. Der er mindre kød og mere grønt Velbekomme!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Selleri·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Bacon
150 g
Rødløg
1 stk
Bladselleri
2 stilk
Porre
1 stk
Basilikum, frisk
½ pakke
Bredbladet persille
½ pakke
Æbleeddike
2 spsk
Frisk pasta
250 g
Grov luksus salat
100 g
Salatost i kryddermarinade
100 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 897 kcal
- Fedt: 50 g
- Kulhydrater: 76 g
- Protein: 36 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Steg bacon på en tør pande til det er sprødt. Læg på et stykke køkkenrulle. Tør panden af og gem den til grøntsagerne.
Pil løg og skær i små tern. Skyl bladselleri og porre og skær i tynde skiver. Steg grønsagerne i lidt olie ved medium varme til de bliver bløde. Sæt til side.
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
Skyl og tør krydderurterne. Blend dem med eddike og 2 spsk olie. Smag til med salt og peber.
Kog pasta i 3 min. Hæld vandet fra. Vend pasta og stegte grøntsager med salaten og fordel dressingen over. Vend forsigtigt bacon og salatost i og servér.
Håber maden smager!