Klassisk grillet burger med kartoffelbåde

Grill

4 dages holdbarhed

Klassisk grillet burger med kartoffelbåde

3.97 (172)
Under 35 min
9 Ingredienser
Saftige hakkebøffer, friske grøntsager og lækre burgerboller gør denne klassiske burger til et dejligt hverdagsmåltid for både børn og voksne.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Bagekartoffel
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Rødløg
½ stk
Tomat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Hjertesalat
½ stk
Burgerbolle
2 stk
(Æg, Gluten, Mælk, Sesamfrø, Hvede, Laktose)
Ketchup
1 pose
Mayonnaise
2 spsk
(Æg)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 565 kcal
  • Fedt: 24 g
  • Kulhydrater: 51 g
  • Protein: 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Ellers tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
 Skær kartoflerne i tynde både og bland med lidt olie, salt og peber. Grill: Læg dem i en alubakke eller pak dem i pakker med dobbelt stanniol og grill på direkte varme under låg ca. 20 min. Hold øje med dem, da temperaturen kan variere meget. Ovn: Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i 20-25 min.
 Form én flad burgerbøf pr. person. Krydr med salt og peber. Grill: Steg dem på direkte varme 3-4 på hver side. Pande: Steg dem på en (grill)pande ved medium varme ca. 6-7 min. på hver side.
 Pil løg og skyl tomat og agurk. Skær det hele i skiver. Del salat i blade og skyl.
Del bollerne og varm dem på grillen eller i ovnen med kartoflerne i 3-4 min.
 Smør bollerne med ketchup og/eller mayo og byg burgeren op af grøntsager og bøf. Servér med sprøde kartoffelbåde og resten af dyppelsen til.
Håber maden smager!