3 dages holdbarhed
Pizza med røget laks
avocado og fennikelRetten har ingen vurdering
Under 35 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Selleri·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Pizzabund
2 stk
Fennikel
1 stk
Avocado
1 stk
Rødløg
½ stk
Rucola salat
50 g
Cherrytomater
250 g
Peberrod frisk
½ stk
Røget laks (har været frosset)
150 g
Hvidløgsdressing
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 979 kcal
- Fedt: 35 g
- Kulhydrater: 122 g
- Protein: 43 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tag pizzadejen ud af køleskabet ½ time før, hvis der er tid. Tænd ovnen på 220°C (Varmluft). Drys lidt mel på køkkenbordet, rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir på en bageplade. Skær fennikel i tynde skiver og fordel dem over bundene. Dryp en god sjat olivenolie på. Krydr med salt og peber og bag i ca. 10 min.
Del avocado og fjern stenen. Skrab kødet ud med en ske og skær det i skiver. Pil rødløg og hak fint. Skyl rucola og cherrytomater og halvér tomaterne. Skræl peberrod.
Fordel røget laks, avocado, rødløg og cherrytomater over pizzaerne. Top med rucola og hvidløgsdressing. Riv peberrod over pizzaerne og servér.
Håber maden smager!