Kylling i "god sovs" med frisk pasta og grønne bønner
5 dages holdbarhed

Kylling i "god sovs" med frisk pasta og grønne bønner

Ny opskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Perfekt for sovseelskere. Kyllingen simrer i flødesauce med frisk koriander og serveres med frisk pasta og grønne bønner. MUMS!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Kyllingelårsteak
350 g
Koriander, frisk
½ pk
Hønsebouillon
½ pose
Citron
½ stk
Hvidvin cooking wine
½ dl
(Svovldioxid)
Hvidløg
1½ fed
Grønne bønner
150 g
Frisk pasta
250 g
(Æg, Gluten, Hvede)
Madlavningsfløde
1½ dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
687 kcal
Fedt:
23 g
Kulhydrater:
70 g
Protein:
49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Varm olie op i en stor gryde eller sauterpande. Kom kyllingen i og steg dem gyldne på begge sider. Krydr med salt og peber og skru ned for varmen. Skyl og hak koriander. Tilsæt bouillon, 1½ dl vand, 2 spsk citronsaft, hvidvin, presset hvidløg og halvdelen af koriander. Kog op og lad det simre under låg i ca. 12-15 min.
Nip bønnerne og kog dem ca. 5 min. i rigeligt vand.
Kog pasta efter anvisningen på pakken sammen med bønnerne de sidste min.
 Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Tilsæt fløde og bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og evt. mere koriander og citronsaft.
Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og servér med frisk pasta og bønner. Drys med det sidste koriander.
Håber maden smager!