BBQ-kyllingeburger med tomatsalsa og gnavegrønt
15-20
4 dages holdbarhed

BBQ-kyllingeburger med tomatsalsa og gnavegrønt

Lækker kyllingeburger med en klassisk bbq-sauce, klassisk grønt tilbehør med salat og agurk og en spicy tomatsalsa til.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Tomat
Tomat
2 stk
Rødløg
Rødløg
½ stk
Sød chilisauce
Sød chilisauce
1 spsk
Ketchup
Ketchup
2 spsk
Kyllingebryst
Kyllingebryst
2 stk
BBQ sauce
BBQ sauce
½ pakke
Skoleagurk
Skoleagurk
1 stk
Gulerod
Gulerod
2 stk
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 505 kcal
  • Fedt 7 g
  • Kulhydrater 65 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tomatsalsa: Skyl tomaterne, skær dem i små tern og afdryp dem i en sigte, så det meste af væden drypper fra. Pil og hak rødløg fint. Rør tomat, rødløg, chilisauce og ketchup sammen i en skål og krydr med salt og peber.
  2. BBQ-kylling: Læg kyllingebrysterne mellem to stykker bagepapir og bank dem flade til ca. 1 cm med en kødhammer, kaserolle eller med hånden. Pensl kødet på begge sider med barbecuesauce. Varm lidt olie op på en (grill)pande ved høj varme og steg kyllingen 2-3 min. på hver side til de er gennemstegte. Tag kødet af varmen og krydr med salt og peber.
  3. Gnavegrønt: Skyl agurk og gulerødder og skær i stave.
  4. Burger: Flæk burgerbollerne og lun dem på en brødrister. Skyl og tør salaten og pluk den i blade. Læg burgeren sammen med salatblade, kylling og tomatsalsa.