Portobello-burger og spidskålssalat med belugalinser
Vegetar
4 dages holdbarhed

Portobello-burger og spidskålssalat med belugalinser

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Lækker vegetarret med grillede porto bello svampe på grove burgerboller smurt med hvidløgsdressing og serveret med frisk spidskålssalat med linser.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Byg
    ·
  • Hvede
    ·
  • Rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
Grøntsagsbouillon
½ pose
Belugalinser
75 g
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Portobello-svampe
300 g
Burgerbolle
2 stk
(Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
Bredbladet persille
1 pakke
Forårsløg
1 bundt
Snittet spidskål
125 g
Hvidløgsdressing
1 pose
(Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
Tomat
1 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 574 kcal
  • Fedt: 23 g
  • Kulhydrater: 68 g
  • Protein: 24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Opløs bouillon i 3 dl kogende vand i en gryde. Skyl linserne i koldt vand, kom dem i bouillonen og kog ca. 18 min. Hæld evt. overskydende væde fra.
Kom ingefær/hvidløg/chili i olie på en (grill)pande og varm op til middelhøj varme. Steg svampene i 5-10 min. på hver side TIP: Sæt en tung pande ovenpå svampene under stegningen for at trykke dem flade. Krydr med salt og peber. Del bollerne og rist dem på en  brødrister.
 Skyl og tør persille og forårsløg. Skær forårsløg i tynde ringe og hak persille groft. Bland begge sammen med spidskål i en skål. Vend de færdigkogte linser i. Kom halvdelen af hvidløgsdressingen hen over salaten.
 Skyl tomat og skær i skiver. Smør resten af hvidløgsdressingen på bollerne og læg de grillede svampe på. Fyld tomat og lidt salat i burgeren og servér resten af salaten til.
Håber maden smager!