Majs tacos med oksekød, tomatsalsa og salat
5 dages holdbarhed

Majs tacos med oksekød

tomatsalsa og salat
Ny opskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Hakket oksekød
300 g
Mexico mix-krydderi
1 pose
Tomat
1 stk
Salatmix Napolitana
50 g
Skoleagurk
1 stk
Soft taco
6 stk
(Gluten, Hvede)
Tomatsalsa
1 pose
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
669 kcal
Fedt:
30 g
Kulhydrater:
57 g
Protein:
42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
 Varm lidt olie op på en stegepande ved høj varme. Kom kødet på i ét stykke og lad det stege 2 min. så det får lidt farve. Del kødet fra hinanden og tilsæt mexico krydderi samt lidt salt og peber. Steg videre i ca. 5 min.
 Skyl salat, tomat og agurk. Brug gerne en salatslynge til at tørre salaten, eller lad det dryppe af i en sigte/dørslag. Skær tomat og agurk i tern.
Varm tacos i ovnen i 2-3 min.
Fyld tacos kød, tomat, agurk og salat. Top dem med salsa og creme fraiche.
Håber maden smager!