5 dages holdbarhed
Ras el hanout kyllling med mynte-yoghurt og squash-couscous
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser
God middelhavsret med masser af friskhed og varme fra krydderierne.
God middelhavsret med masser af friskhed og varme fra krydderierne.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Mandler·
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Nødder·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Ras el hanout
½ pose
Kyllingebryst
280 g
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Abrikos i tern
½ pose
Mandelflager
½ pose
Æbleeddike
1 spsk
Squash
½ stk
Grøntsagsbouillon
¼ pose
Couscous
125 g
Mynte, frisk
½ pakke
Yoghurt naturel
1 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 568 kcal
- Fedt: 15 g
- Kulhydrater: 61 g
- Protein: 47 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Bland Ras el hanout og 1 spsk olivenolie i en skål og vend kyllingen i. Pil løg og hvidløg og hak begge groft. Læg kyllingen i et ovnfast fad og kom løg, hvidløg, abrikos og mandler rundt om. Hæld æbleeddike og 2 spsk vand ved og krydr med lidt salt og peber. Bag i ovnen 12-14 min.
Riv squash groft på rivejern. Kom det i en gryde med 1½ dl vand, bouillon og lidt olivenolie. Kog det op, tilsæt couscous og rør rundt. Læg låg på, sluk for varmen og lad det trække i 10 min. Brug en gaffel til at løsne det.
Hak mynten fint og rør det sammen med yoghurt. Smag til med salt og peber.
Tag fadet ud af oven og lad gerne kyllingen hvile et par min. hvis du har tid. Skær brystet på skrå og kom saucen og fyldet fra fadet over kyllingen. Servér med couscous og mynte-yoghurt til.
Håber maden smager!