30-40
Vegetar
Laktosefri
5 dages holdbarhed
Bagte gnocchi med svampe, cherrytomater og ajvar
Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Gluten,
- svovldioxid,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olivenolie
Det skal du bruge
Rødløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Squash
1 stk
Østershatte
200 g
Rød peber
1 stk
Cherrytomater
125 g
Gnocchi (Gluten, Svovldioxid, Hvede)
500 g
Oregano
½ pose
Rucola salat
50 g
Ajvar
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 736 kcal
- Fedt 27 g
- Kulhydrater 106 g
- Protein 17 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft).
- Grøntsager: Pil rødløg og hvidløg. Pres hvidløg og skær rødløg i både. Skyl squash og skær i grove tern. Hiv østershattene i grove strimler. Rens peberfrugt og skær i tykke strimler. Skyl cherrytomater.
- Gnocchi: Fordel alle grøntsagerne på en bageplade med bagepapir. Tilføj gnocchi, oregano, 2 spsk olivenolie, salt og peber og bland det godt sammen. Spred det i et tyndt lag og bag i 20-25 min. Vend i det et par gange undervejs.
- Anret: Skyl salaten og vend den med gnocchi. Kom ajvar hen over og servér.