Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Kyllingeinderfilet i barbecuesauce og frisk rissalat
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Olie
- Salt
- Peber
Basmatiris
135 g
Gulerod
2 stk
Rødløg
½ stk
Rucola salat
50 g
Æbleeddike
1 spsk
Kyllingeinderfilet
300 g
BBQ-sauce
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 565 kcal
- Fedt: 11 g
- Kulhydrater: 72 g
- Protein: 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på pakken. Skræl gulerødderne, flæk på langs og skær derefter i tynde skiver diagonalt. Pil og skær rødløg i tynde skiver. Skyl og tør rucola. Kom gulerødder og rødløg i en skål og bland med eddike og 2 spsk olivenolie.
Varm en stegepande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg kyllingen 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber og pensl med halvdelen af barbecuesaucen. Kom ½ dl vand og resten af barbecuesaucen i panden og bring det i kog. Kog i ca. 1 min.??
Bland rucola og ris med gulerod og rødløg og smag til med salt og peber.
Servér kyllingen ovenpå salaten og kom saucen fra panden over.
Håber maden smager!