Røget chili-kylling med urtekartofler og majscreme
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Røget chili-kylling med urtekartofler og majscreme

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer:
    • Salt
    • Peber
    • Olie
    • Sukker
    Kyllingelårsteak
    350 g
    Røget chili
    ½ pakke
    Kartofler
    400 g
    Gulerod
    2 stk
    Rødløg
    ½ stk
    Urte kryddermix
    ½ pose
    Majskerner
    140 g
    Hvidløg
    ½ fed
    Næringsindhold (per portion)
    • Energi: 600 kcal
    • Fedt: 26 g
    • Kulhydrater: 52 g
    • Protein: 40 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
     Kom 1 spsk olie i en skål og rør røget chili, ½ spsk sukker og lidt salt i. Vend kyllingen i olien og læg det på en bageplade med bagepapir med skindet op ad. Bag kyllingen i ovnen ca. 25 min. til den er gennemstegt.
     Skyl og skær kartoflerne i kvarte. Skræl gulerødder og del i grove stykker. Pil løg og skær i både. Vend grøntsagerne i lidt olie og krydr med urtemix og salt. Kom dem på bagepladen til kyllingen og rist ca. 20 min til de er møre.
    Kom majsen i en si og skyl i koldt vand. Pil hvidløg og del i kvarte. Kom majs, hvidløg og ½ dl vand i en lille gryde. Bring det i kog og lad det simre i 2 min. Blend majsene til en jævn creme med en stavblender. Smag til med salt og peber.
    Servér chili-kylling og majscreme med urtekartofler og stegeskyen fra kyllingen til.
    Håber maden smager!