Pizza med oksekød, salat og dressing
3 dages holdbarhed

Pizza med oksekød, salat og dressing

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Mel
Pizzadej
400 g
(Gluten, Hvede)
Pizzasauce
½ glas
Revet ost
100 g
(Mælk, Laktose)
Løg
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Mexico mix-krydderi
1 pose
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsdressing
1 pose
(Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 1129 kcal
  • Fedt: 44 g
  • Kulhydrater: 119 g
  • Protein: 64 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Tag pizzadejen ud af køleskabet ½ time før, hvis der er tid. Tænd ovnen på 220°C (Varmluft). Drys lidt mel på køkkenbordet, rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir på en bageplade. Kom tomatsauce på bundene og drys med revet ost.
 Pil løg og skær i skiver. Rør oksekødet med mexico krydderi. Kom kødet på pizzaen i små toppe og fordel løg. Dryp lidt olivenolie over.
Bag pizzaerne i ca. 9-12 min. til de er sprøde og har fået noget farve.
 Skær bunden af salaten og skær i strimler. Skyl det grundigt og lad det dryppe af i en sigte/dørslag eller brug gerne en salatslynge til at tørre det. Skyl og skær tomat i tern.
 Fordel salat og tomat på pizzaen og tegn med hvidløgsdressing over.
Håber maden smager!