20-30
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Wokstrimler med rød karry, citrongræs og kokosmælk
Inspiration fra Thailand med en farvesprudlende cocktail af lækre grøntsager i karrypasta. Kombinationen af citrongræs, kokosmælk og rød karrypasta gør denne ret super lækker. Retten kan være stærk, men du kan selv justere styrken.
Ingredienser
2 pers
Allergener
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Olie
- Peber
- Sukker
Det skal du bruge
Basmatiris
135 g
Citrongræs
1 stilk
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Cherrytomater
150 g
Forårsløg
3 stk
Hvidløg
¾ fed
Rød karrypaste
½ pakke
Tomatpuré
½ pakke
Kokosmælk
2 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 720 kcal
- Fedt 30 g
- Kulhydrater 70 g
- Protein 43 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Ris: Kog risene som anvist på posen.
- Fjern et eller to af citrongræssets yderste grove blade. Hak den hvide del af citrongræsset.
- Varm ½ spsk olie i en wok eller en stor pande ved kraftig varme. Brun kødet 1-1½ min. ved kraftig varme, lad det danne skorpe, før det vendes. Tag kødet op på en tallerken og krydr det med salt og peber.
- Skyl og halvér cherrytomater. Skyl og hak forårsløg. Pil hvidløg og hak det fint.
- Svits karrypasta, hvidløg og hakket citrongræs i wokken TIP: Hvis du ønsker en mildere smag skal du reducere mængden af karrypasta og svitse det grundigt. Tilsæt tomatpuré og kokosmælk og lad det simre ca. 2 min. Tilsæt cherrytomater og forårsløg og det stegte kød. Lad retten blive gennemvarm og smag til med ½ tsk sukker, salt og peber.
- Servér med ris til.