Fuldkornspasta al forno med torsk og spidskålssalat
30-40
4 dages holdbarhed

Fuldkornspasta al forno med torsk og spidskålssalat

Italiensk klassiker når det skal være nemt og børnevenligt. Alt i et fad med fulkornspasta, frisk fisk, gulerødder, tomater og mornaysauce-MUMS!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Gulerod
3 stk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Purløg, frisk
1 pakke
Mornaysauce (Mælk, Laktose)
2½ dl
Hakkede tomater
½ dåse
Rasp (Gluten, Hvede)
1 pose
Spidskål
¼ stk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
2 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 712 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 103 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Pasta: Kom pasta i vandet og kog ca. 8 min. Smør et ovnfast fad med smør eller olie. Hæld vandet fra pastaen.
  3. Pasta al forno: Skræl og riv gulerødderne. Skær fisken i mindre stykker. Kom halvdelen af pastaen i fadet. Fordel fisken ovenpå og krydr med salt og peber. Fordel ⅔ af det revede gulerod samt fintklippet purløg over pasta og fisk. Hæld 1½ dl mornaysauce og derefter hakkede tomater over. Top med resten af pastaen og fordel mere mornaysauce over. Drys med rasp og stil fadet midt i ovnen ca. 20 min.
  4. Spidskålssalat: Snit kålen i fine strimler og kom i en skål og bland resten af guleroden i. Pisk vineddike med 1 spsk olievenolie og lidt salt og peber til en dressing. Vend den med kålsalaten.
  5. Servér pasta al forno rygende varm med spidskålssalat til.