Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Tandoorikylling med mynteris og mangochutney
3.72 (125)
Under 20 min
10 Ingredienser
"Tandoori" refererer ofte til retter fra det indiske køkken, hvor kød eller grøntsager marineres i krydderier og yoghurt og tilberedes i en tandoor-ovn.
"Tandoori" refererer ofte til retter fra det indiske køkken, hvor kød eller grøntsager marineres i krydderier og yoghurt og tilberedes i en tandoor-ovn.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
Basmatiris
135 g
Kyllingebryst
2 stk
Tandoori krydderi
1 pose
Tomatpuré
½ pakke
Kokosmælk
2 dl
Skoleagurk
1 stk
Tomat
2 stk
Mynte, frisk
1 pakke
Lime
½ stk
Mangochutney, stærk
2 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 710 kcal
- Fedt: 26 g
- Kulhydrater: 75 g
- Protein: 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Varm lidt olie op til høj varme på en pande. Skær kyllingebrysterne igennem på langs og steg dem kort på begge sider, så de får farve. Skru ned for varmen og tilsæt tandoori krydderi og tomatpuré. Tilføj kokosmælk og lad det småkoge i ca. 8 min. til kyllingen er gennemstegt. Smag til med lidt salt.
Skyl agurk, tomat og mynte. Skær agurk og tomat i tern og hak mynten groft. Skær halvdelen af lime i både. Bland agurk, tomat og lidt mynte i en skål og dryp limesaft fra resten af limen over.
Bland hakket mynte (gem lidt til pynt) i de færdigkogte ris.
Drys mynte over tandoorikyllingen og servér med ris, grønt, mangochutney og limebåde.
Håber maden smager!