Vegetar
4 dages holdbarhed
Casarecce i cremet sauce med svampe, spinat og grønkål
3.94 (62)
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
- Peber
- Mel
- Sukker
Pasta
200 g
Champignon
125 g
Østershatte
150 g
Hvidløg
1 fed
Piskefløde
1¼ dl
Grøntsagsbouillon
¼ pose
Timian
½ pose
Sojasauce
½ spsk
Sennep
½ spsk
Snittet grønkål
100 g
Babyspinat
75 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 748 kcal
- Fedt: 34 g
- Kulhydrater: 86 g
- Protein: 24 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog pastaen ca. 10 min. efter hvor al dente du ønsker den. Hæld vandet fra, men gem lidt til saucen.
Skær imens champignon i kvarte. Riv østershattene i mindre stykker. Pil hvidløg og pres det.
Varm lidt olivenolie op på panden og steg svampene ved høj varme ca. 4 min. Tilsæt hvidløg og steg 1 min. Skru ned til middelvarme, tilsæt ½ spsk mel og rør rundt. Tilsæt fløde lidt ad gangen og kom bouillon, timian, soja, sennep, 1 tsk sukker og grønkål i. Kog i 3 min. Smag til med salt og peber.
Skyl spinat og kom det i saucen, rør rundt og kog i 1 min. Tilsæt pastaen og 1 spsk af kogevandet og vend det godt rundt. Servér svampepastaen rygende varm.
Håber maden smager!