Mexi-kotelet med chilirub og mexislaw
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Mexi-kotelet med chilirub og mexislaw

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser
Knasende, spicy kotelet med frisk og anderledes coleslaw som de laver den i Mexico med en limesaft dressing og lidt alternativt serveret med pasta.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Sukker
  • Salt
  • Peber
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Spidskål
½ stk
Grøn peber
½ stk
Rosiner
1 pose
Lime
½ stk
Mayonnaise
2 spsk
(Æg)
Græskar- & solsikkekerner
½ pose
Mexico mix-krydderi
1 pose
Chiliflager
½ pose
Kotelet
2 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 948 kcal
  • Fedt: 42 g
  • Kulhydrater: 92 g
  • Protein: 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kom pasta i en mellemstor gryde med rigeligt letsaltet vand og kog 8-10 min. efter hvor al dente du ønsker den.
 Fjern de yderste blade på spidskålen, hvis de ikke er pæne og snit resten i fine strimler. Skyl og rens peberfrugten for kerner og skær den i små tern. Bland spidskål, peberfrugt og rosiner. Pres saft af lime og pisk sammen med mayonnaise og ½ tsk sukker. Smag til med salt og peber og vend med kålen.
 Hak kernerne fint evt. i minihakker og bland med Mexico mix og chiliflager (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Læg rubben på en flad tallerken.
Vend koteletterne i rubben, så de er dækket over det hele. Varm lidt olie op på en (grill)pande ved middelhøj varme og steg koteletterne ca. 3-4 min. på hver side, så de er svagt rosa indeni. Så er de mest møre og saftige.
 Bland mexislaw med pastaen eller servér det hver for sig. Dryp evt. lidt olie over pastaen, hvis den serveres alene.
Håber maden smager!