Borscht med sprøde kikærter og brød
Vegetar
4 dages holdbarhed

Borscht med sprøde kikærter og brød

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser
Den østeuropæiske rødbedesuppe Borscht er skøn og super nem at lave.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Kikærter
1 dåse
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Bagekartoffel
1 stk
Kogte rødbeder
½ pakke
Grøntsagsbouillon
½ pose
Timian
½ pose
Coleslaw-blanding
100 g
Brød
2 stk
(Gluten, Hvede)
Purløg, frisk
½ pakke
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 744 kcal
  • Fedt: 21 g
  • Kulhydrater: 113 g
  • Protein: 26 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
 Dræn kikærterne. Vend dem med salt, peber og lidt olivenolie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i 20-25 min. og rør i dem undervejs.
 Pil løg og hvidløg og hak fint. Varm en gryde op med lidt olie og steg løg og hvidløg 2-3 min. uden det tager farve. Skræl kartoffel og riv dem groft. Skær rødbede i mindre tern og kom det hele i gryden. Tilsæt ½ ltr vand, bouillon, timian, coleslaw-blanding, lidt salt og peber. Kog det hele mørt ca. 15 min. Blend det glat med en stavblender til sidst eller undlad det, hvis du vil have den rustik.
 Varm brødene i ovnen 2-3 min. Snit eller klip purløg fint.
Kom en klat creme fraiche i hver portion suppe. Drys purløg og kikærter over og servér med brød.
Håber maden smager!