Bokkeumbap fried rice med svinekød, svampe og gochujang
4 dages holdbarhed

Bokkeumbap

Fried rice med svinekød, svampe og gochujang
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser
Så kan det næsten ikke blive nemmere, risene er kogte og resten er hurtig klaret. Nem og lækker aftensmad i en fart.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Sukker
Æg
1 stk
(Æg)
Kogte ris
1 pose
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Champignon
125 g
Coleslaw-blanding
100 g
Forårsløg
½ bundt
Skinketern
275 g
Sojasauce
1 pose
(Soja)
Gochujang chilipaste
½ spsk
(Gluten, Soja)
Sukker
½ spsk
Sesamolie
½ spsk
(Sesamfrø)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 576 kcal
  • Fedt: 17 g
  • Kulhydrater: 64 g
  • Protein: 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Pil og hak løg og hvidløg. Skær svampe i skiver. Skyl og snit forårsløg. Varm en stegepande/wok op med lidt olie. Steg løg, hvidløg, svampe og coleslaw-blanding i 1-2 min.
 Tilsæt svinekød og steg videre i 2-3 min. Kom det hele over på en tallerken.
 Rør soja, guchujang, sukker og sesamolie sammen i en lille skål.
 Pisk æg i en lille skål. Kom lidt mere olie på panden, hæld æg på og lad det sætte sig. Del risene med fingrene mens de stadig er i pakken, det er nemmest. Tilsæt ris, skil dem godt fra hinanden og steg under omrøring ca. 5 min. Tilsæt kød/grønt, sauce og forårsløg. Steg videre 1-2 min. under omrøring. Smag til med salt og peber og servér med det samme.
Håber maden smager!