Karina
Laktosefri
5 dages holdbarhed
Kung pao kylling
4.01 (319)
Under 20 min
12 Ingredienser
Klassisk kinesisk take away, nem at lave. Stir fry med peberfrugt, peanuts og forårsløg.
Klassisk kinesisk take away, nem at lave. Stir fry med peberfrugt, peanuts og forårsløg.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Jordnødder·
- Soja·
- Selleri·
- Sesamfrø·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Olie
Kyllingebryst
280 g
Majsstivelse
¼ pose
Rød balsamico
½+½ spsk
Sojasauce
1 spsk
Hoisinsauce
1 spsk
Sesamolie
½ spsk
Rød peber
1 stk
Bladselleri
2 stilk
Forårsløg
2 stk
Hvidløg
2 fed
Kogte ris
1 pose
Peanuts
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 603 kcal
- Fedt: 13 g
- Kulhydrater: 77 g
- Protein: 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skær kyllingen i tern ca. 2x2 cm. Kom dem i en skål, tilsæt majsstivelse og den ene del balsamico og bland godt rundt. Varm en stegepande op med lidt olie og steg kyllingen ved høj varme ca. 3-5 min. så de får noget farve. Kom dem over på en tallerken men gem panden.
Rør balsamico, soja, hoisinsauce, sesamolie, ½ spsk sukker og 1 spsk vand sammen i en lille skål.
Fjern kerner fra peberfrugt og skær i grove tern. Skyl bladselleri skær i 1 cm stykker. Varm stegepanden op med lidt mere olie. Steg peberfrugterne og bladselleri 4-5 min. ved høj varme. Skyl imens forårsløg og skær i 3 cm lange stykker. Pil og pres hvidløg. Kom begge på panden og steg med ca. 1 min.
Del risene med fingrene mens de er i posen og tilbered i microovn som beskrevet på posen. TIP: Har du ikke en microovn, så kom dem i en gryde og hæld 1 dl kogende vand over. Damp under låg i 2-3 min.
Bland kylling og sauce på panden og lad det kog 2 min. Drys med peanuts.
Servér kung pao kylling med ris til.
Håber maden smager!