Hurtig butter chicken med ris og peberfrugt
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Hurtig butter chicken med ris og peberfrugt

3.8 (81)
Under 20 min
7 Ingredienser
Toppet med koriander og serveret med mangochutney og yoghurt.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Mandler
    ·
  • Laktose
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
Kogte ris
1 pose
Rød peber
1 stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Butter chicken sauce
1 pose
(Mælk, Mandler, Laktose)
Koriander, frisk
½ pakke
Mangochutney, stærk
1 pose
Yoghurt naturel
½ dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 629 kcal
  • Fedt: 11 g
  • Kulhydrater: 87 g
  • Protein: 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Del risene med fingrene mens de er i posen og tilbered i microovn som beskrevet på posen. TIP: Har du ikke en microovn, så kom dem i en gryde og hæld 1 dl kogende vand over. Damp under låg i 2-3 min.
Rens peberfrugt for kerner og skær i små tern 1x1 cm. Skær kyllingen i mindre stykker ca. 2x2 cm.
Varm en høj stegepande/wok op med lidt olie. Steg kylling og peberfrugt 4-5 min. ved middelhøj varme. Kom 1 spsk vand på og kog i 1 min. Tilsæt butter chicken sauce og lad det simre under låg i ca. 3 min.
Hak koriander og drys over retten. Servér retten med ris, mangochutney og yoghurt til.
Håber maden smager!