Budget
Vegetar
5 dages holdbarhed
Mac and cheese
med broccoli og salatRetten har ingen vurdering
Under 35 min
10 Ingredienser
En amerikansk klassiker her med broccoli, gulerodsstave og salat med vinaigrette til.
En amerikansk klassiker her med broccoli, gulerodsstave og salat med vinaigrette til.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Smør
- Salt
- Peber
- Mel
Broccoli
1 stk
Pasta
150 g
Letmælk
2½ dl
Urte kryddermix
2 pose
Revet ost
100 g
Rasp
1 pose
Salatmix Napolitana
75 g
Sennepsvinaigrette
1 pose
Croutoner
1 pakke
Gulerod
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 788 kcal
- Fedt: 28 g
- Kulhydrater: 96 g
- Protein: 38 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
TIP: Brug gerne stokken på broccolien
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Skær broccolien ud i store buketter. TIP: Brug gerne stokken på broccolien og skær den i grove tern.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Sæt pastaen over og kog den meget al dente ca. 7-8 min. Kog broccolien med de sidste 5 min.
Smelt 1 spsk smør i en gryde, tilsæt 2 spsk mel og pisk det godt sammen. Tilfør mælk lidt ad gangen og kog det sammen 3-4 min. under omrøring. Smag til med salt og peber. Hvis saucen klumper gør det ikke noget, brug en stavblender til at samle den.
Bland broccoli, krydderi, pasta, bechamel samt halvdelen af osten sammen. Kom det i et ovnfast fad og jævn det ud. Drys med rasp og resten af osten. Bag den i 10-14 min. til den har fået noget farve.
Vend salaten med vinagrette og croutoner.
Skræl gulerødder, skær top og bund af og skær dem i stave.
Tag fadet ud af ovnen og lad det hvile et par min. Servér salaten og gulerodsstave til.
Håber maden smager!