Soft tacos med carnitas af okse med majs og salsa (Brug ikke, Erstattet af 84931)
5 dages holdbarhed

Soft tacos med carnitas af okse med majs og salsa (Brug ikke, Erstattet af 84931)

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Soft tacos af majs, smager fantastisk og er nemme at spise.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
Oksesteg af tykkam
300 g
Chilibønner
½ dåse
Tomat
1 stk
Rødløg
½ stk
Majskerner
140 g
Soft taco
6 stk
(Gluten, Hvede)
Let urtedressing
1 pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 737 kcal
  • Fedt: 28 g
  • Kulhydrater: 75 g
  • Protein: 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft).
 Varm lidt olie op på en pande eller i en gryde. Kom kødet i og skil det fra hinanden. Tilsæt bønner med sauce og varm det godt igennem i ca. 10 min. Del det mere med en grydeske imens.
 Skyl tomat og skær i tern. Pil rødløg og skær i tynde skiver. Dræn majsene.
 Varm tacos i ovnen ca. 5 min. Vend dem gerne halvvejs igennem.
 Fyld tacos med carnitas, tomat, majs og løg. Top med dressingen.
Håber maden smager!