Budget
Budget
Vegetar
4 dages holdbarhed
Pasta e fagioli
med bønner, bladselleri, grønkål og tomatRetten har ingen vurdering
Under 30 min
13 Ingredienser
Pastaret med bønner, bladselleri, grønkål, løg og tomat. Rig på smag, fra det Italienske bondekøkken.
Pastaret med bønner, bladselleri, grønkål, løg og tomat. Rig på smag, fra det Italienske bondekøkken.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Selleri·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Vand
- Salt
- Olivenolie
- Peber
Hvidløg
2 fed
Løg
1 stk
Gulerod
1 stk
Bladselleri
1 stilk
Tomatpuré
1 pakke
Hakkede tomater
1 dåse
Vand
3 dl
Grøntsagsbouillon
½ pose
Timian/Rosmarin blanding
½ pose
Bønner
1 dåse
Laurbærblad
1 stk
Risoni
150 g
Snittet grønkål
100 g
Tanelli ost
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 592 kcal
- Fedt: 10 g
- Kulhydrater: 96 g
- Protein: 30 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil og pres hvidløg. Pil løg og hak det. Skyl bladselleri og skræl gulerod, skær begge i mindre tern.
Varm en gryde op med lidt olivenolie og steg alle grøntsagerne i 2-3 min. Kom tomatpuré på og steg videre 1 min. tid. Tilsæt hakkede tomater, vand, bouillon, timian/rosmarin blanding og bønner. Bring det i kog og lad det koge i 5 min. Tag halvdelen fra, blend det og kom det tilbage i gryden. Tilføj risoni og laurbærblad. Lad det simre i 10 min. til pastaen er færdig. Rør ofte i gryden, så det ikke sætter sig. Smag til med salt og peber.
Lige før pastaen er klar kommes grønkål i og koges med 1-2 min. Anret pastaen i dybe tallerkener, riv osten over og top med en sjat olivenolie.
Håber maden smager!