Sesamstegt laks med syrlig ingefær-gulerodssalat
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Sesamstegt laks med syrlig ingefær-gulerodssalat

4.06 (242)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Sukker
  • Peber
  • Olie
Bulgur
175 g
(Gluten, Hvede)
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Sesamfrø
1 spsk
(Sesamfrø)
Hvidvinseddike
2 spsk
(Svovldioxid)
Ingefær
½ stk
Revet gulerod
200 g
Babyspinat
50 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 706 kcal
  • Fedt: 26 g
  • Kulhydrater: 78 g
  • Protein: 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog bulgur i 3½ dl vand med lidt salt i 10 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
Varm en pande med lidt olie. Krydr laksefileterne med salt og peber og steg dem i 3-4 min. på hver side. Drys sesamfrø på laksen og steg yderligere et par min.
Kom hvidvinseddike, ½ dl vand og 2 spsk sukker i en lille gryde og kog op. Skær ingefær i tynde skiver, tilsæt i lagen og lad det trække i 5 min. Hæld ingefærlagen over de revne gulerødder.
Skyl og tør spinaten. Servér den sesamstegte laks med gulerodsalat og bulgur toppet med spinat.
Håber maden smager!