Laksebowl med vildris og syltet rødkål
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Laksebowl med vildris og syltet rødkål

4.06 (159)
Under 30 min
10 Ingredienser
Samt agurk, gulerod og lime-aioli.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Soja
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Olie
  • Sukker
Vildrisblanding
180 g
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Rødkål
75 g
Hvidvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Sojasauce
1 spsk
(Gluten, Soja, Hvede)
Citrusvinaigrette
1 spsk
Aioli
40 pakke
(Æg)
Lime
½ stk
Agurk
½ stk
Revet gulerod
150 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 894 kcal
  • Fedt: 43 g
  • Kulhydrater: 88 g
  • Protein: 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Sæt vildrisblandingen over i 3½ dl vand med lidt salt og kog i 15 min. Sluk for varmen og lad trække til resten er færdig.
 Kog ½ dl vand, ¼ dl sukker og eddike op. Rør rundt så sukkeret smelter. Snit imens rødkål fint. Kom det i lagen og kog i 3 min. Tag gryden af varmen og lad det trække til resten er færdigt. Sigt lagen fra ved servering.
 Varm en stegepande op med lidt olie. Skær fisken i store tern. Steg den ved høj varme 1-2 min. på begge sider, så den får lidt farve. Rør imens soja og citrusvinaigrette sammen i en skål. Kom fisken op i marinaden og vend rundt.
 Skyl lime og riv skallen fint. Bland det med aioli og smag til med limesaft. Skær resten af limen i både.
 Skyl agurk og skær strimler af den med en tyndskræller. Skræl gulerødder og riv dem groft på rivejern.
 Læg risene i serveringsskåle. Fordel laks, syltet rødkål, agurkestrimler og revet gulerod over. Kom resten af marinaden over retten og top med lime-aioli. Servér med limebåde.
Håber maden smager!