Vegetar
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Butter chickpeas med ris og grønt
3.33 (76)
Under 30 min
8 Ingredienser
Fyldig karry med kikærter, søde kartofler, peberfrugt og blomkål. Toppet med koriander og serveret med mangochutney.
Fyldig karry med kikærter, søde kartofler, peberfrugt og blomkål. Toppet med koriander og serveret med mangochutney.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Mandler·
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
Sød kartoffel
1 stk
Rød peber
1 stk
Blomkål
1 stykke
Kogte ris
1 pose
Kikærter
½ dåse
Butter chicken sauce
1 pose
Koriander, frisk
½ pakke
Mangochutney, stærk
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 653 kcal
- Fedt: 11 g
- Kulhydrater: 117 g
- Protein: 21 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
TIP: Brug gerne stokken på blomkålen.
Skræl søde kartofler og rens peberfrugt. Skær begge i små tern 1x1 cm. Skær blomkålen i buketter TIP: Brug gerne stokken på blomkålen.
Del risene med fingrene mens de er i posen og tilbered i microovn som beskrevet på posen. TIP: Har du ikke en microovn, så kom dem i en gryde og hæld 1 dl kogende vand over. Damp under låg i 2-3 min.
Varm en høj stegepande/wok op med lidt olie. Steg alle grøntsagerne 4-5 min. ved middelhøj varme. Hæld imens væden fra kikærterne. Kom 2 spsk vand på panden og kog 1 min. Tilsæt butter chicken sauce og kikærter og lad det simre under låg ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
Hak koriander og drys over retten. Servér med ris og mangochutney til.
Håber maden smager!