Japchae - Sojamarinerede nudler med grønt, sesamfrø og rejer

Korea

Laktosefri
4 dages holdbarhed

Japchae - Sojamarinerede nudler med grønt, sesamfrø og rejer

Retten har ingen vurdering
Under 40 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Krebsdyr
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Sesamfrø
1+1 spsk
(Sesamfrø)
Nudler
125 g
(Gluten, Hvede)
Sesamolie
1 spsk
(Soja, Sesamfrø)
Sojasauce
½ pose
(Gluten, Soja, Hvede)
Hvidløg
1 fed
Gulerod
1 stk
Rød peber
1 stk
Forårsløg
1 stk
Pak choy
1 stk
Rød chili
½ stk
Shiitake-svampe
100 g
Rejer
170 g
(Krebsdyr)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 641 kcal
  • Fedt: 24 g
  • Kulhydrater: 79 g
  • Protein: 28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Rist alle sesamfrøene på en varm, tør stegepande. Læg dem tilside på en tallerken, men gem panden.
Kog nudler som anvist på pakken. Hæld vandet fra og skyl i koldt vand.
 Bland den ene del sesamfrø, sesamolie, soja, presset hvidløg, 1 spsk sukker og friskkværnet peber i en skål.
 Skræl gulerod. Skær gulerod, peberfrugt, forårsløg, pak choy og chili (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) i strimler. Del svampene i mindre stykker.
Varm panden op igen med 2 spsk olie. Svits gulerod, forårsløg og svampe ca. 5 min. Krydr med lidt salt. Kom det hele i en salatskål.
Kom de drænede nudler i skålen sammen med peberfrugt og pak choy. Tilsæt dressingen og vend sammen.
Hæld væden fra rejerne. Bland rejer og chili i nudelsalaten. Servér i dybe skåle og top med resten af sesamfrøene.
Håber maden smager!