Sprød torsk med dildsauce, broccoli og små kartofler
4 dages holdbarhed

Sprød torsk med dildsauce, broccoli og små kartofler

4.12 (222)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Smør
Kartofler
400 g
Broccoli
1 stk
Gulerod
2 stk
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Rasp
1 dl
(Gluten, Hvede)
Creme fraiche
1¼ dl
(Mælk, Laktose)
Sennep
1 tsk
(Sennep, Svovldioxid)
Dild
1 drys
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 525 kcal
  • Fedt: 11 g
  • Kulhydrater: 66 g
  • Protein: 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Brug gerne stokken på broccolien.
Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Kom dem i en skål.
Krydr fisken på begge sider med salt og peber, vend dem derefter i rasp. Varm en stegepande op med smør. Steg fileterne ved middelhøj varme i ca. 3 min. på hver side. 
Bland creme frisk, sennep og finthakket dild i en skål, smag til med salt og peber og rør det godt rundt.
Servér stegt torsk med kogte kartofler, dildsauce og grøntsager.
Håber maden smager!