4 dages holdbarhed
Sprød torsk med dildsauce, broccoli og små kartofler
4.12 (222)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Smør
Kartofler
400 g
Broccoli
1 stk
Gulerod
2 stk
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
Rasp
1 dl
Creme fraiche
1¼ dl
Sennep
1 tsk
Dild
1 drys
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 525 kcal
- Fedt: 11 g
- Kulhydrater: 66 g
- Protein: 40 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Brug gerne stokken på broccolien.
Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Kom dem i en skål.
Krydr fisken på begge sider med salt og peber, vend dem derefter i rasp. Varm en stegepande op med smør. Steg fileterne ved middelhøj varme i ca. 3 min. på hver side.
Bland creme frisk, sennep og finthakket dild i en skål, smag til med salt og peber og rør det godt rundt.
Servér stegt torsk med kogte kartofler, dildsauce og grøntsager.
Håber maden smager!