Laktosefri
4 dages holdbarhed
Hurtig grøn karry med skinkeinderlår og squash
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
5 Ingredienser
Færdig karrysauce, der skal bare tilføres grøntsager og kød. Kog ris og så er maden klar.
Færdig karrysauce, der skal bare tilføres grøntsager og kød. Kog ris og så er maden klar.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Jordnødder·
- Soja·
- Nødder·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
Basmatiris
135 g
Squash
1 stk
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Grøn karrysauce
2 pose
Hakkede peanuts
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 672 kcal
- Fedt: 22 g
- Kulhydrater: 74 g
- Protein: 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Skyl og skær squash i tern. Varm en stegepande/wok op med lidt olie. Kom kød og squash på panden og steg 2-3 min. ved høj varme. Kom saucen på og kog den op. Skru ned til medium varme og lad det simre 1-2 min.
Drys peanuts over retten og servér med ris til.
Håber maden smager!