Hurtig grøn karry med skinkeinderlår og squash
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Hurtig grøn karry med skinkeinderlår og squash

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
5 Ingredienser
Færdig karrysauce, der skal bare tilføres grøntsager og kød. Kog ris og så er maden klar.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Nødder
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
Basmatiris
135 g
Squash
1 stk
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Grøn karrysauce
2 pose
(Gluten, Soja, Hvede)
Hakkede peanuts
½ pose
(Jordnødder, Nødder)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 672 kcal
  • Fedt: 22 g
  • Kulhydrater: 74 g
  • Protein: 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
Skyl og skær squash i tern. Varm en stegepande/wok op med lidt olie. Kom kød og squash på panden og steg 2-3 min. ved høj varme. Kom saucen på og kog den op. Skru ned til medium varme og lad det simre 1-2 min.
Drys peanuts over retten og servér med ris til.
Håber maden smager!