Korea
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Bulgogi - Marineret svinekam med pære, pak choy og sesam-mayonaise
4.1 (78)
Under 40 min
15 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Soja·
- Sesamfrø·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Peber
- Salt
- Olie
Hvidløg
1+½ fed
Sesamolie
1+1 tsk
Sojasauce
6+1+3 tsk
Kotelet
2 stk
Basmatiris
200 g
Mayonnaise
3 spsk
Sesamfrø
1 spsk
Ingefær
⅓ stk
Tomatpuré
1 spsk
Hvidvinseddike
1 tsk
Chiliflager
1 tsk
Pære
1 stk
Pak choy
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 973 kcal
- Fedt: 39 g
- Kulhydrater: 111 g
- Protein: 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Bland den første portion presset hvidløg, sesamolie og soja, 2 tsk sukker og lidt peber. Skær koteletterne i tynde strimler. Bland kødet med marinaden og lad det marinere ca. 20 min.
Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
Bland mayonaise, sesamolie og soja i en lille skål.
Rist sesamfrøene på en tør stegepande til de er gyldenbrune. Skræl, riv og kom ingefær i en rummelig skål og bland med presset hvidløg, tomatpurè, 1 spsk sukker, soja, vineddike og chiliflager (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Skær pære i små tern og pak choy i fine strimler. Kom det i skålen og bland godt rundt. Drys med sesamfrø på toppen.
Varm panden op igen med lidt olie. Steg det marinerede kød ca. 6 min. til det karameliserer på ydersiden og er helt gennemstegt.
Skyl salaten og bræk blade af. Skær agurk i tynde skiver evt. på mandolinjern. Anret bulgogi, pæresalat, ris og agurkeskiver i salatbladene og servér med sesam-mayonaise.
Håber maden smager!