Vegetar
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Pistou suppe med kikærter, græskar, spinat, mandler og citron
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
14 Ingredienser
Krydret suppe med strejf af spidskommen og citron serveret med somunpita til.
Krydret suppe med strejf af spidskommen og citron serveret med somunpita til.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Nødder·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
Butternut græskar
1 stk
Hvidløg
1½ fed
Tomat
1 stk
Gulerod
1 stk
Bagekartoffel
½ stk
Ras el hanout
½ spsk
Kokosmælk
2 dl
Grøntsagsbouillon
½ pose
Kikærter
1 dåse
Sambal oelek
¾ tsk
Babyspinat
100 g
Saltede mandler
1 pose
Citron
½ stk
Pitabrød
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 1155 kcal
- Fedt: 38 g
- Kulhydrater: 167 g
- Protein: 36 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Hvis du ønsker suppen glat kan du blende den inden der kommes spinat i og evt. spæde til med mere vand.
Del græskar og skrab kernerne ud. Skær i tern ca. 2x2 cm.
Pil og pres hvidløg. Skyl tomat og skær i tern. Skræl gulerod og kartoffel og skær i tern.
Varm en gryde op med lidt olie. Steg hvidløg i 1 min. uden det tager farve. Kom tomater i og lad det stege 2 min. Tilsæt græskar, gulerod, kartoffel, ras el hanout, kokosmælk, bouillon og 4 dl vand. Lad det koge 15 min. Dræn kikærter og kom i gryden sammen med sambal oelek (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) Lad det koge yderligere ca. 10 min. til kartofler og græskar er møre.
Skyl spinaten og tør den godt. Hak mandlerne groft.
Riv skallen af ¼ citron fint og kom det i gryden. Smag suppen til med salt og peber. Skær citronen i både.
Lun brødene i en brødrister.
Vend spinaten i suppen og lad den falde sammen. Hæld suppen i portionsskåle, drys med mandler og pres citronsaft over. Servér med lunt brød til.
Håber maden smager!