Laktosefri
5 dages holdbarhed
Fried rice med oksekød
4.05 (576)
Under 35 min
11 Ingredienser
Stegte ris med okse, løg, forårsløg og gulerødder, tilsmagt soja og østerssauce.
Stegte ris med okse, løg, forårsløg og gulerødder, tilsmagt soja og østerssauce.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Jordnødder·
- Soja·
- Sesamfrø·
- Bløddyr·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Basmatiris
200 g
Gulerod
2 stk
Løg
½ stk
Forårsløg
2 stk
Hvidløg
1 fed
Æg
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Sojasauce
2 spsk
Østerssauce
½ spsk
Sesamolie
1 tsk
Peanuts
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 854 kcal
- Fedt: 30 g
- Kulhydrater: 96 g
- Protein: 51 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg i 8 min. Læg herefter risene på en bageplade og fordel dem så tyndt som muligt. Stil pladen udenfor eller et andet koldt sted de kan dampe af.
Skræl gulerødder og skær i tern. Pil og hak løg. Skyl forårsløg og skær i tynde skiver. Pil og pres hvidløg.
Varm en wok eller en stor stegepande med lidt olie. Pisk æggene sammen med lidt salt og peber. Steg det til røræg i 1-2 min. og sæt til side.
Steg kødet på samme pande/wok i ca. 5 min under omrøring. Sæt til side.
Varm lidt olie op i wokken/panden. Kom gulerødder, løg og hvidløg i og steg det i 3 min. Kom de afkølede ris ved og steg videre i 3 min. under omrøring, de må gerne tage lidt farve. Tilsæt æg, forårsløg, kød, soja, østerssauce og sesamolie. Steg videre i 2 min. og rør godt rundt. Smag til med salt og peber.
Anret de stegte ris i skåle og drys med peanuts.
Håber maden smager!