4 dages holdbarhed
Svinekoteletter med persillesauce
krydderkartofler og æblesalatNy opskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk·
- Selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Kartofler, små
400 g
Urte kryddermix
½+½ pose
Citron
½ stk
Salatmix Napolitana
50 g
Bladselleri
1 stilk
Æble
1 stk
Gulerod
1 stk
Kotelet
2 stk
Grundsauce
2 dl
Kruspersille
1 pk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 694 kcal
- Fedt:
- 37 g
- Kulhydrater:
- 52 g
- Protein:
- 38 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Skær kartoflerne i halve og læg dem på bagepapir på en bageplade. Vend kartoflerne med urte kryddermix, 1 tsk salt, 1 tsk olie, ½ spsk vand og ½ spsk citronsaft. Bag dem midt i ovnen ca. 20 min.
Skyl salaten og lad den dryppe af. Skyl æble og bladselleri og skær i tynde skiver. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Bland det hele i en skål og dryp 1 tsk citronsaft og 1 tsk olie over.
Dup kødet med køkkenrulle og gnid det med urte kryddermix, salt og peber. Varm olie op på en pande ved høj varme. Brun koteletterne 1 min. på hver side, skru ned til medium varme og steg videre 2 min. på hver side. Kødet må gerne være let rosa indeni.
Hæld grundsaucen i en kasserolle og kog op. Skyl og hak persillen fint og bland det i sovsen.
Hæld de ovnbagte kartofler i et fad og servér til koteletter og æblesalat og persillesauce.
Håber maden smager!