Sommer
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Pandestegt laks med agurkesalat, kartofler og dildressing
4.11 (66)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Mælk·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Salt
- Peber
- Olie
- Smør
Kartofler
400 g
Agurk
1 stk
Radiser
½ pose
Hvidvinseddike
2 spsk
Dild, frisk
½ pakke
Creme fraiche
1 dl
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
Citron
½ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 626 kcal
- Fedt: 35 g
- Kulhydrater: 43 g
- Protein: 34 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 18 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Skyl og skær agurk og radiser i tynde skiver og kom i en skål. Bland vineddike, 1 tsk sukker, lidt salt og peber sammen og vend rundt med agurk og radiser.
Hak dild fint og bland med creme fraiche i en serveringsskål. Smak til med salt og peber.
Varm lidt olie og 1 tsk smør op på en stegepande ved middelhøj varme. Steg fisken 2-3 min. på hver side og krydr med salt og peber undervejs.
Skær citron i både og servér til retten.
Håber maden smager!