Indien
4 dages holdbarhed
Fisk pakora - Indisk paneret fisk med mangochutney og ris
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olie
- Mel
Basmatiris
200 g
Saucejævner
1 spsk
Garam masala
1 tsk
Hvidløg
½ fed
Ingefær
½+½ stk
Grøn chili
½ stk
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
Broccoli
1 stk
Rødløg
½ stk
Babyspinat
30 g
Lime
½ stk
Masala Magic Mangochutney
1 glas
Yoghurt naturel
1 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 833 kcal
- Fedt: 16 g
- Kulhydrater: 129 g
- Protein: 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
Bland ½ dl mel med saucejævner, garam masala og ¾ dl vand. Skræl hvidløg og ingefær. Hak chili, hvidløg og den ene del ingefær meget fint, brug evt. en morter eller minihakker. Kom det i melblandningen og bland godt.
Del fisken i mindre stykker og krydr med salt og peber. Varm en stegepande op med olie, så det dækker bunden. Dyp fisken i dejen og steg den ved mellemhøj varme i ca. 2 min. på hver side. Læg dem til side på et stykke køkkenrulle.
Del broccoli i mindre buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien og skær den i tynde skiver. Pil rødløg og skær i både. Varm en stegepande op med lidt olie og steg løg og broccoli i ca. 3 min. Riv resten af ingefæren, skyl babyspinat og kom på panden med lidt salt. Steg videre i ca. ½ min.
Skær lime i både. Servér fisken med ingefær-stegt broccoli, ris, mangochutney, yoghurt og limebåde.
Håber maden smager!